ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 – 2019

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Ξεκίνησαν την δευτέρα 10/9 της λειτουργία τους τα Τμήματα Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας “Ο Ποσειδών” εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019. Η προσέλευση των παιδιών κατά την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των προγραμμάτων είναι εντυπωσιακή, κάτι που έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών που καταβάλλουν προπονητές και έφοροι του κολυμβητικού τμήματος μέσα από οργανωμένη δουλειά και θέτοντας κάθε χρόνο όλο και πιο υψηλούς στόχους ώστε ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας, όχι μόνο να παραμείνει ανάμεσα στα κουρφαία επαρχιακά σωματεία αλλά να πάει ακόμη πιο ψηλά.
Στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης της ομάδας, πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες δράσεις και συνεγασίες του ομίλου ώστε οι αθλητές και οι προπονητές τους να μπορούν να έχουν την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια και να επιτύχουν στο μέγιστο βαθμό τους στόχους τους. Επικεφαλής προπονητής στο κολυμβητικό τμήμα και προπονητής της αγωνιστικής ομάδας παραμένει ο Στάθης Μπακολιάς με εξωτερικό συνεργάτη του για δεύτερη χρονιά στην αγωνιστική ομάδα τον Τάκη Λαγοπάτη ο οποίος είναι και προπονητής της προαγωνιστικής μαζί με την Βούλα Μπασακίδη. Στις ακαδημίες η ομάδα πλαισιώνεται από έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι με την εμπειρία τους καθοδηγούν και διδάσκουν στα παιδιά τα μυστικά της κολύμβησης. Συγκεκριμένα οι Δαμηλάτης Νίκος και Καίσαρη ‘Αννα προετοιμάζουν τα παιδιά για τις προαγωνιστικές κατηγορίες, ενώ οι Μούσεβα Στεφανία, Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέττο και Δικαίου Μάγδα έχουν αναλάβει να διδάξουν στα μικρά παιδιά τα πρώτα τους “κολυμβητικά βήματα”.
Οι ώρες προπονήσεων των τμημάτων είναι: αγωνιστική ομάδα καθημερινά 14:30 – 17:00, προαγωνιστική ομάδα 17:00 – 19:00, επίλεκτα 16:00 – 17:00, ενώ στις ακαδημίες υπάροχυν τρία τμήματα 16:00 – 17:00, 17:00 – 18:00, 18:00 – 19:00. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στον χώρο του κολυμβητηρίου 16:00 – 20:00. Απαραίτητα δικαιολογητικά: βεβαίωση παιδιάτρου ή καρδιολόγου και αίτηση εγγραφής η οποία δίνεται από την γραμματέα των τμημάτων υγρού στίβου κα. Λένα Μυκωνιάτη στο κολυμβητήριο καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την λειτουργία των προγραμμάτων.

 

Εκ του Δ.Σ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο