ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΙΣ 21/10/2018

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Αυτή την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά S.O.S. Ελλάδος διοργανώνει μία κολυμβητική ημερίδα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας.
Είναι μία γιορτή για το κολύμπι όπου οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας όλων των ηλικιών (4 – 18 χρονών) θα κολυμπήσουν αυτή τη φορά για ιερό σκοπό.
Η σκέψη για την διοργάνωση αυτής της γιορτής μαζί με τα Παιδικά Χωριά S.O.S. δεν απέχει από τον ένα και μοναδικό στόχο του Ομίλου μας την αγάπη και την προσφορά στα παιδιά. Χαρά μας να μπορέσουμε να στηρίξουμε και με αυτό τον τρόπο παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ετσι κατά την διάρκεια της γιορτής αυτής θα υπάρχει ειδικό κουτί και εκπρόσωπος των Χωριών S.O.S. Ελλάδος στην είσοδο του κολυμβητηρίου, όπου ο καθένας μας θα μπορούσε να δώσει ένα συμβολικό ποσό για να βοηθήσει στο δύσκολο αυτό έργο τους. Επίσης κατά την έναρξη της γιορτής θα μας μιλήσει εκπρόσωπός τους για τα Παιδικά Χωριά S.O.S. Ελλάδος.
Στο τέλος της γιορτής κάθε κολυμβητής μας που θα συμμετάσχει θα πάρει ένα μπλουζάκι. Τα μπλουζάκια είναι χορηγία της Εταιρείας Κουτουμάνου και ΣΙΑ Ο.Ε. AUDI WOLWAGEN SKODA. Ευχαρστούμε πολύ την κα. Ευγενία Κουτουμάνου που τα τελευταία χρόνια είναι δυναμικά δίπλα μας.
Αυτή την Κυριακή ας κολυμπήσουμε και ας διασκεδάσουμε έχοντας στην ψυχή μας την αγάπη για κάθε παιδί που την έχει ανάγκη!!!

 

Εκ του Δ.Σ

Μετάβαση στο περιεχόμενο