ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ MINI ΠΑΙΔΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας. Τα παιδιά της κατηγορίας Παίδων (γεν. 2003 και μικρότεροι) συμμετείχαν στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη 3-4/2 στα κολυμβητήρια της Βουλιαγμένης και του Γέρακα. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν μεγάλες, αφού τους δόθηκε η δυνατότητα να αντιμετωπίσουν ομάδες όπως η Βουλιαγμένη και ο Νηρέας Γέρακα οι οποίες και θα πρωταγωνιστήσουν για την διεκδίκηση του τίτλου. Τα αποτελέσματα της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας έχουν ως εξής: Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας – ΝΟ Βουλιαγμένης 4 – 17 (τα γκολ Ρούσσης, Μάλαμας, Κωνσταντόπουλος, Αδαμόπουλος), ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ – Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας 16 – 5 (Χριστόφορος 2, Νικολακέας Δ., Μάλαμας, Κωνσταντόπουλος), Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας – ΑΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 4 – 9 (Νικολακέας Δ. 3, Κωνσταντόπουλος 1), Υδραϊκός – Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας 14 – 7 (Μάλαμας 3, Κωνσταντόπουλος 2, Νικολακέας Δ., Τσαλίκης). Με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αγωνίστηκαν: Βετουλάκης Ηλίας, Πατριαρχέας Φίλιππας, Νικολακέας Δημήτρης, Δημόπουλος Θάνος, Χριστόφορος Παναγιώτης, Τσαλίκης Παναγιώτης, Νικολάου Γιάννης, Μάλαμας Κώστας, Κωνσταντόπουλος Δήμος, Περδικέας Παναγιώτης, Σούμπλης Μιχάλης, Ζαφειρόπουλος Αντώνης, Νικολακέας Γ., Αδαμόπουλος Κώστας, Ρούσσης Παναγιώτης).
Την σκυτάλη από τους Παίδες πήραν οι μίνι – παίδες (γεν. 2005 και μικρότεροι) οι οποίοι 3 – 4/3 αγωνίστηκαν στην προκριματική φάση του πρωταθλήματος στην Πάτρα με αντιπάλους την ΝΕ Πατρών, ΝΟ Πατρών και ΝΟ Ναυπλίου. Οι μικροί πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας προσπάθησαν αλλά η έλλειψη φιλικών αγώνων προετοιμασίας ήταν εμφανής. Στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Ναυταθλητική Ένωση Πατρών ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας ηττήθηκε 14 – 2 (2 γκολ Αδαμόπουλος). Στην συνέχεια έχασε από την πιο δυνατή ομάδα του τουρνουά, τον ΝΟ Πατρών 18-3 (Αδαμόπουλος 2, Περδικέας 1).
Στο τελευταίο παιχνίδι ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας πάλεψε απέναντι στο ΝΟ Ναυπλίου (ο οποίος να σημειωθεί ότι κέρδισε την ΝΕ Πατρών) αλλά έχασε στο τέλος για ένα γκολ 6 – 5 με τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση (Αδαμόπουλος 2, Περδικέας 2, Σκουρτσίδης). Με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας συμμετείχαν Γιάνναρης Γιώργος, Χονδρός Παναγιώτης, Αδαμόπουλος Κώστας, Τζοβάρας Ζήσης, Σκουρτσίδης Κανέλλος, Γεωργαράς Ανδρέας, Σταυρόπουλος Χριστόφορος, Γιαλικάρης Σταμάτης, Νικολάκέας Γιώργος και Τζοβάρας Νίκος.
Την Παρασκευή 9/3 ξεκινούν οι υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετέχει στον όμιλο της Πάτρας με αντιπάλους την ΝΕ Πατρών η οποία υποβιβάστηκε από την Α2, τον Αιπειό Ίλιδας και την ΠΑΕ Άργης. Το πρώτο παιχνίδι είναι απέναντι στην ΝΕ Πατρών, ενώ το Σάββατο το πρωί θα αγωνιστεί με τον Αιπειό και το απόγευμα με τον Άργη.

 

Εκ του Δ.Σ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο