ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ “ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ” ΣΤΙΣ 30/6/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την διεξαγωγή του Ομαδικού Τουρνουά (φυτευτού) “ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ” έκλεισε το Σάββατο 30 Ιουνίου η σκακιστική ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας τα μαθήματά της.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ακόλουθες ομάδες: ΑΕΚ., Νοκτζήδες, Οτι να’ ναι, Καφενόβιοι, Ασπρόμαυροι, Σκακιστές, Ο Χρήστος και ο Αχρηστος, ΚΚ, Γράντμαιτρ, Ποτέ ισοπαλία. Οι ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση πήραν αντίστοιχα χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια. Με το κλείσιμο των μαθημάτων όλοι οι αθλητές πήραν αναμνηστικά διπλώματα και αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι. Οι υπεύθυνοι του τμήματος ευχαριστούν τον χορηγό του τουρνουά “ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ” και εύχονται σε όλους τους υποστηρικτές τους καλό καλοκαίρι.
Την Δευτέρα 9 Ιουλίου θα ξεκινήσει σεμινάριο σκακιού για αρχάριους και μεσαίους σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην σελίδα του facebook “Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο. Καλαμάτας”.
Οσοι θέλουν να μάθουν σκάκι ή να βελτιώσουν τις γνώσεις τους αλλά και να διασκεδάσουν παίζοντας στον όμορφο χώρο της ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας μπορούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο. Για κάθε πληροφορία και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Πάνο Μπούρα στο τηλέφωνο 6987 111435.

 

Εκ του Δ.Σ.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο