ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΕΣΣΠΕΠ ΣΤΙΣ 26-28/1/2018

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Στο Λουτράκι διεξήχθησαν με 81 συμμετοχές, από 26 έως 28 Ιανουαρίου, τα Ατομικά Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων ΕΣΣΠΕΠ 2018. Τους αγώνες διοργάνωσε η ΕΣΣΠΕΠ και η Σ.Α. Κορινθίας “Αργοναύτης” στην αθλητική κατασκήνωση Sportcamp.
Ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από τους ακόλουθους 20 αθλητές: Σίκαλη Παναγιώτη, Δραγώνα Σταμάτη, Φράγκο Παναγιώτη, Κουντούρη Χριστίνα, Κουμουνδούρο Παναγιώτη, Ταβουλαρέα Νικόλα, Κατσαρέα Κωνσταντή, Παντελοπούλου Ελένη, Αθανασοπούλου Ανδριάνα, Πουλόπουλο Ηλία, Σαραντόπουλο Κωνσταντίνο, Αθανασόπουλο Θεόδωρο, Αθανασόπουλο Ηλία, Δραγώνα Γεώργιο, Κατσαρέα Μιχάλη, Βέκκο Χρήστο, Λούκα Μαριάνθη, Παντελοπούλου Δέσποινα, Φράγκου, ευγενία και Θωμαΐδη Παναγιώτη. Ο διοργανωτής Αργοναύτης συμμετείχε με 44 αθλητές του, ο Ο.Σ. Καλαμάτας με 5, ο Σ.Ο. Φιλιατρών με 4, ο Σ.Ο. ‘Αστρους επίσης με 4, ο Α.Ο. Κρανιδίου με 2 και ο Φ.Ο. Τρίπολης με τον Περσέα ‘Αργους εκπροσωπήθηκαν από 1 σκακιστή. Το τουρνουά ήταν χωρισμένο σε 10 κατηγορίες με το Ναυτικό Ομιλο Καλαμάτας να παίρνει μέρος στις 8.
Οι επιτυχίες ήταν πολλές με τους σκακιστές -στριες του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας να κερδίζουν 11 μετάλλια από τα συνολικά 28 (στην κατηγορία κορίτσια κάτω των 14 αγωνίστηκε μόνο ένα άτομο), ο Αργοναύτης κέρδισε 11 μετάλλια, ο Σ.Ο. Φιλιάτρων 3, ενώ από 1 μετάλλιο κέρδισαν σκακιστές των Ο.Σ. Καλαμάτας, Φ.Ο. Τρίπολης και Α.Ο. Κρανιδίου.
Οι σκακιστές -στριες του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας που διακρίθηκαν ήταν οι: Δραγώνας Στάματης που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κάτω των 8 ετών, το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος στην κατηγορία κάτω των 10 ετών όπως και η Χριστίνα Κουντούρη στην αντίστοιχη των κοριτσιών, στην κατηγορία αγόρια κάτω των 12 ετών ο Κωνσταντής Κατσαρέας κέρδισε το αργυρό μετάλλιο ενώ στα κορίτσια κάτω των 12 ετών χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Ελένη Παντελοπούλου και αργυρό η Ανδριάνα Αθανασοπούλου. Στην κατηγορία αγόρια κάτων των 14, όπου ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας συμμετείχε με 7 αθλητές του, οι Πουλόπουλος Ηλίας και Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος κέρδισαν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα. Τέλος στην κατηγορία κορίτσια κάτω των 16 ετών η Μαριάνθη Λούκα ήταν πρωταθλήτρια με τη Δέσποινα Παντελοπούλου να κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία, ενώ ο Παναγιώτης Θωμαΐδης κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στα αγόρια κάτω των 16 ετών. Τα αναλυτικά αποτελέσματα και τις τελικές βαθμολογίες μπορείτε να τα διαβάσετε στις ηλεκτρονικές σελίδες www.chess-results και www.esspep.gr.
Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες σε όσους μας έχουν βοηθήσει, στους χορηγούς μας για την οικονομική στήριξη που μας παρέχουν, στους γονείς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση των παιδιών τους και φυσικά στους αθλητές μας για την απόδοση και τη συνεχή βελτίωση τους. Ευελπιστούμε ότι η αρωγή των χορηγών και των γονέων θα συνεχιστεί και στο μέλλον ώστε ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας να καταφέρει να ανταποκριθεί στο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα στην συνέχεια της χρονιάς.

 

Εκ του Δ.Σ.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο