ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΑΠΙΝΤ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. ΣΤΙΣ 1/7/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Κυριακή 1 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στα Φιλιατρά από το Σ.Ο Φιλιατρών το 4ο ομαδικό τουρνουά ράπιντ της Ε.Σ.ΣΠΕ.Π. Ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας συμμετείχε στους αγώνες με τέσσερις (4) τετραμελείς ομάδες που ήταν οι ακόλουθες :
Ν.Ο.Κ. Α: Διαμαντέας Πέτρος, Κλαμπατσέας Χρήστος, Μπούρας Παναγιώτης, Αθανασόπουλος θοδωρής
Ν.Ο.Κ. Β: Λιάκος Χρήστος, Λούκα Μαριάνθη, Φράγκου Μαρία, Πουλόπουλος Ηλίας
Ν.Ο.Κ. Γ: Παντελοπούλου Δέσποινα, Αθανασόπουλος Ηλίας, Ταβουλαρέας Νικόλας, Αθανασοπούλου Ανδριάνα
Ν.Ο.Κ. Δ: Παντελοπούλου Ελένη, Κατσαρέας Κωνσταντίνος, Κουμουνδούρος Παναγιώτης, Κουντούρη Χριστίνα
Η νεανική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας τελείωσε τους αγώνες αήττητη με 4 νίκες και μία ισοπαλία κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο, την δεύτερη θέση του τουρνουά κέρδισε η ομάδα των Φιλιατρών ενώ μία ακόμη διάκριση πέτυχε ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας καθώς η πρώτη ομάδα του κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.
Το τουρνουά αυτό ήταν μία καλή ευκαιρία για πολλά παιδιά από την σκακιστική ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας να κάνουν μία δυαντή προπ΄νηση εν’ όψει και των ερχόμενων δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους φιλόξενους διοργανωτές του Σ.Ο. Φιλιατρών και ελπίζουμε στο μέλλον να στηρίξουν την διοργάνωση όλα τα σωματεία της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζουν οι υπεύθυνοι του σκακιστικού τμήματος σε όλους τους υποστηρικτές τους, ιδιώτες και θεσμικούς φορείς, και συγχαίρουν όλους τους σκακιστές τους.

 

Εκ του Δ.Σ.

 

Μοιράσου το!
Μετάβαση στο περιεχόμενο