Παραλαβή σκαφών ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

   Πριν από τρεις μήνες ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας ανακοίνωσε τη δημιουργία τμήματος Ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ.   Σήμερα υπεγράφη το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής των δύο νεότευκτων ειδικών σκαφών μεταξύ της Προέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο). κας. Αναστασίου Ανδρονίκης και του Προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας κ. Αδαμόπουλου Ιωάννη.
   Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, ο Έφορος Ιστιοπλοΐας Σπυρόπουλος Γεώργιος και η αθλήτρια Αδαμοπούλου Αγγελική μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της Ε.Ι.Ο. στην Αθήνα για παραλαβή και μεταφορά των σκαφών στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
   Μέσω του προγράμματος BLUE MEDITERANEO το οποίο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ιταλικού ιδρύματος  Fondazione Terzo Pilastro Internazionale και της Ε.Ι.Ο. , η Ε.Ι.Ο. ανέλαβε να διανείμει τα 10 σκαφη που παρέλαβε σε 5 περιφερειακούς ομίλους Η Ε.Ι.Ο.με τη σειρά της αναγνωρίζοντας τη δυναμική του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας προχώρησε στη παραχώρηση των δύο σκαφών.
   Το όραμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα άθλησης σε όλες τις ηλικίες χωρίς διακρίσεις και σκοπιμότητες.
   Το όραμα της δημιουργίας του Τμήματος Ιστιοπλοΐας για ΑΜΕΑ πέρα από τη παραχώρηση των σκαφών γίνεται πραγματικότητα χάρις την ηθική και υλική υποστήριξη του Ιδρύματος Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια.

Εκ του Δ.Σ.

Me

Μετάβαση στο περιεχόμενο