Αποτελέσματα 9ου Τουρνουά Ράπιντ Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

   Έκλεισε το σκακιστικό έτος 2021 – 2022 για την Ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας με το 9ο Τουρνουά ράπιντ Φροντιστήριο Μ.Ε. ΤΣΙΑΛΑΣ την Κυριακή 26/6.
   Οι αγώνες απευθύνοντας στα παιδιά της ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας και πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου με την συμμετοχή 25 παιδιών.
   Στους αγώνες βραβεύτηκαν όλα τα παιδιά για τις επιδόσεις τους στα φετινά μαθήματα και φυσικά υπήρξαν και έπαθλα για τους νικητές του τουρνουά.
   Στην κατηγορία των αρχαρίων νικήτρια του τουρνουά ήταν η Ιφιάνασσα Σπαντιδέα με τους Μαλακάτα Βαγγέλη και Φιλόπουλο Βασίλειο να κερδίζουν την δεύτερη και Τρίτη θέση αντίστοιχα.
Νικήτρια στην κατηγορία μέσων ήταν η Χριστίνα Κουντούρη, την δεύτερη θέση κέρδισε η Αννα Βασιλοπούλου και τρίτος στην τελική κατάταξη ήταν ο Κωνσταντίνος Κελέσης.
   Στους αγώνες πήραν μέρος οι: Παναγιώτης Φέστας, Μάριος Μακρής, Λίνα Ορφανού, Παΐσιος Ροζακέας, Γιώργος Γεωργιλέας, Μάρια Διαμαντοπούλου, Χάρης Ορφανός, Γιώργος Πράσινος, Σωτήρης Μητσέας, Θανάσης Κάππος, Θάνος Κορομηλάς, Γιώργος Καψιμάλης, Ρέα Χουλιάρα, Φοίβος Γεωργακόπουλος, Ραφαηλία Παναγιωτοπούλου, Άγγελος Εσφαχάνι, Ευγενία Πουλοπούλου, Γιάννης Κελέσης.
   Απουσίαζαν κάποια παιδιά και δεν πήραν μέρος λόγω Covid.
   Την ίδια μέρα ο Σ.Ο. Φιλιατρών διοργάνωσε το 5ο Ανοιχτό Ομαδικό Τουρνουά ράπιντ της ΕΣΣΠΕΠ.
   Στους αγώνες πήραν μέρος 7 ομάδες με το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας να στέλνει μια νεανική ομάδα με τους Θοδωρή Αθανασόπουλο, Χρήστο Βέκκο, Ανδριάνα Αθανασοπούλου, Άγγελο Μαστορίδη, Ηλία Αθανασόπουλο. Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας σημείωσε 1 νίκη και 3 ήττες με τους σκακιστές του συλλόγου μας να κάνουν μια δυνατή προπόνηση αντιμετωπίζοντας πολλούς έμπειρους σκακιστές. Άλλοι 2 σκακιστές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας συμμετείχαν στους αγώνες. Οι Μανώλης Μουτζούρης και Μαρία Ρομπάκη αγωνίστηκαν με την μικτή ομάδα της Καλαμάτας (μαζί με τους Φάνη Διακουμέα και Παναγιώτη Κόντο). Η ομάδα της Καλαμάτας τερμάτισε στην δεύτερη θέση του τουρνουά με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και μια ήττα.
   Η έφορος του Σκακιστικού Τμήματος συνεχάρει όλα τα παιδιά – σκακιστές και ευχαρίστησε τους γονείς για την άριστη συνεργασία καθ’ όλο το έτος. Ανακοίνωσε στους γονείς την προσφορά του Φροντιστηρίου Μ.Ε. Τσιάλας για δωρεάν προετοιμασία των παιδιών, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς μαθηματικών και τόνισε στους γονείς και στα παιδιά, τον πολύ σπουδαίο ρόλο του σκακιστικού αθλήματος στην εκπαιδευτική διαδικασία και στην δόμηση της προσωπικότητάς τους.
   Με την ευκαιρία ευχαριστεί όλους τους υποστηρικτές του Σκακιστικού Τμήματος: τον Περιφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Νίκα Παναγιώτη, τον τέως Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Αναστασόπουλο Στάθη, τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλο Θανάση, τις επιχειρήσεις της πόλης μας, την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και τον χρυσό χορηγός ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. και ιδιαίτερα τον κ. Στάθη Καρέλια.
Επίσης ευχαριστεί τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του τόπου μας ου είναι πάντα συμπαραστάτης και υποστηρικτής του σκακιστικού αθλήματος.
   Εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι και στους αθλητές – σκακιστές καλούς αγώνες με πολλές επιτυχίες για το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας.

Εκ του Δ.Σ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο