Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 982
  • Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML
log in

Ο Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η σκληρή δουλειά που γίνεται στον σύλλογό μας, είναι γεγονός, γι' αυτό έχουμε σαν στόχο μέσα από συστηματική και συνεχόμενη προσπάθεια την κορυφή.

Στον Ν.Ο.Κ συνεργαζόμαστε με έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής και παλιούς αθλητές με αξιόλογες διακρίσεις. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, έχουν πολύχρονη πείρα και προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδιά, έτσι ώστε να γίνουν καλοί αθλητές και ταυτόχρονα να είναι και καλοί μαθητές.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εκμάθηση της κολύμβησης, υδατοσφαίρισης, ιστιοπλοΐας, σκάκι, βόλεϊ. Προσπαθούμε να αναδείξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ταλέντα.

Ο Ν.Ο.Κ διοργανώνει φιλικούς αγώνες, Περιφερειακά Πρωταθλήματα, Πανελλήνια Πρωταθλήματα, συναντήσεις και αγωνιστικές προετοιμασίες μαζί με άλλες ομάδες.

Ο Ν.Ο.Κ. είναι ένας σύλλογος που χαίρεται κάθε χρονιά για τους αθλητές του. Επίσης είναι ο σύλλογος που έχει αναδείξει πολλούς σε όλα τα αθλήματα. Επί σειρά ετών διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης 5 & 10 χλμ ένα νέο άθλημα που από την προηγούμενη Ολυμπιάδα (2008) έχει γίνει και Ολυμπιακό.

Σε αυτόν το τομέα ο Ν.Ο.Κ πρωτοστατεί, όχι μόνο με διακεκριμένους αθλητές του, αλλά έχει και την τιμή ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Κ να είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Μαραθώνιας Κολύμβησης της Κ.Ο.Ε. και Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ο. από το 1992.

Τα γεγονότα, αποδεικνύουν, ότι δεν μένουμε στις υποσχέσεις, αλλά πραγματοποιούμε και τα όνειρα ταλαντούχων αθλητών. Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή. Θέλουμε οι αθλητές μας να είναι οι καλύτεροι. Χαιρόμαστε να βοηθάμε τα παιδιά στην προσπάθειά τους να επιτύχουν διάκριση.

Είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά και έχουμε την δυνατότητα να βρούμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημά τους.

Kalamata

Log in or create an account

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων